Frå venstre: John Heimvik, Markus Nordbø, Emma Haugland, Ronja Kvamme, Per Haus Nore og Holger Aasen. Simon Skivenesvåg var ikkje til stades då bildet vart teke. Foto: Bente Vonheim

Ringer av vann

Elevar frå Måløy Vidaregåande Skule skal representere Sogn og Fjordane på landsfinale i Stjørdal

Elevar frå VG1 Naturbruk og VG2 Studiespesialisering skal i neste veke representere Sogn og Fjordane i landsfinalen av Ringer av vann i Stjørdal.

Ringer av vann er Sett Sjøbein og Ungt Entreprenørskap sitt satsingsområde for rekruttering av unge til norsk sjømatnæring. Elevane som reiser vart utpeikt som vinnarar av grundercampane som gjekk føre seg i Florø og på Furebuda på Stadtlandet.

Her finn du meir informasjon om Ringer av vann