Måløy vidaregåande skule/Om oss/Organisasjon/Rektor og leiing

Rektor og leiing i Måløy

Rektor

Firda rektor 100 x150.jpgHallgeir Hansen er fungerande rektor for Måløy vidaregåande skule og har eit overordna ansvar for drifta av skulen. Han er og rektor ved Firda vgs.

 

 

 

Avdelingsleiar Studiespesialisering og 3 og 4 YSK

Kari 100_150.JPGKari Silden Sølvberg er avdelingsleiar. Ho har drift- og personalansvar for Teama på STA og 3 og 4 YSK. I tillegg er ho koordinator for Visma inSchool.

 

 

 

Avdelingsleiar RMA, HO, 1 og 2 YSK Helse. 

Helen.jpgHelen Hjertaas er avdelingsleiar med særskild ansvar for dei administrative oppgåvene. Ho har ansvar for dei administrative og pedagogiske IKT-systema, kontor- og sørvisfunksjonar, dokumentasjon og all gjennomføring av eksamen. Ho har og ansvar for bygningar, uteområde, utstyr/inventar og personalansvar Restaurant og Matfag, Helse og oppvekst, 1 og 2 YSK Helse. 

 

 

 

Avdelingsleiar TIF, Bygg, 1. og 2. YSK TIF

Anita 100x150.jpgAnita Otnheim Hoddevik er avdelingsleiar for TIF, Bygg, 1 og 2 YSK TIF. Hon har drift- og personalansvar for teama innan TIF (Teknologi og industrifag) samt TIF-delen av YSK  og Bygg og Anleggsfag samt alle ikkje-pedagogisk tilsette.

 

 

 

Avdelingsleiar Naturbruk, Maritime fag, Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IMA) samt 1 og 2 YSK Akva 

Knut Olav 100x150.jpgKnut Olav Bjørnholm er avdelingsleiar for Naturbruk ,Maritime fag, Informasjonsteknologi og medieproduksjon og 1 og 2 YSK Akva. Han har drifts- og personalansvar for teama på Informasjonsteknologi og medieproduksjon, Naturbruk, Fiske og fangst, Akvakultur, Maritime fag og 1 og 2 YSK Akva.
Knut Olav er og dagleg leiar for Opplæringsfatrtøyet Skulebas og sit i prosjektgruppa for ny båt.
 

 

Avdelingsleiar SIM 

Mona 150_100.jpgMona Bakke Svarstad er avdelingsleiar for Sikkerheitssenteret i Måløy (SIM)  Ho har drifts- og personalansvar for dei tilsette på Sikkerheitssenteret,