Illustrasjonsbilde

Vanleg undervisning i Vestland ved ein eventuell streik

25. september 2020

– Sjølv om streiken blant bussjåførane vert utvida frå førstkommande laurdag, vil undervisninga halde fram som normalt ved dei vidaregåande skulane i fylket. Det seier Bjørn Lyngedal, fylkesdirektør for opplæring og kompetanse i Vestland fylkeskommune.

Korona-informasjon - Vestland fylkeskommune

01. mars 2020

Oppdatert info om korona-pandemien, som er relevant for innbyggarar og tilsette i Vestland. Siste: smittestatus ved dei vidaregåande skulane våre.

Teikning på byggavdelinga

Hospitering 10. klasse

23. september 2020

Måndag 26. og tysdag 27.oktober vert det lagt til rette for hospitering for 10.klassingane.

Illustrasjonsbilde Lånekassa

Ny rapport overrasker: – Har alltid hørt at karakterene ikke har så mye å si

21. september 2020

Gode karakterer i 10. klasse har en direkte sammenheng med hvordan det går videre på skole og i arbeid, ifølge ny rapport.

Foto: Ukjent

Forskrift om felles ordens og åtferdsreglement for Vestland fylkeskommune

15. august 2020

Skulen har nettopp fått tilsendt nytt Ordensreglement og nytt IKT reglement for Vestland Fylkeskommune.

Sjølv i bærplukkinga vart den berømmelege 1-meteren overhelde...

Matauk og sosialdag, ein god kombinasjon

27. august 2020

1RMA nytta høve til å kome seg ut av skulekjøkenet og hauste av markens grøde..

Elev-PC 2020/2021

27. juni 2020

06.07.2020 opnar Vestland fylkeskommune for bestilling av elev-pc.

SEI HEI: - Sjølv om korona-situasjonen set nokre avgrensingar for fysisk kontakt og sosiale samankomstar er det likevel mykje vi kan gjere. Eit smil eller eit hei kostar ikkje mykje og det kan bryte barrierar, skriv Karianne Torvanger, som er hovudutvalsleiar for opplæring og kompetanse. Hovudbilete viser oppstart på Firda vgs.

Helsing til skulestartarane

18. august 2020

– Eg vil oppfordra alle til å ta eit ekstra ansvar for eit godt og inkluderande skulemiljø slik at alle får ein god skulekvardag. Dette seier Karianne Torvanger som er leiar i hovudutval for opplæring og kompetanse. Ho har skrive ei lita helsing til elevane i Vestland.

Illustrasjonsbilde

Informasjonsside om koronaviruset i Vestland fylke

14. mars 2020

Siste nytt, råd og informasjon om koronaviruset, som er relevant for innbyggarar, elevar og tilsette i Vestland.