Fylkesdirektør Rune Haugsdal, Avdelingsdirektør Bjørn Lyngstad og fungerande rektor Hallgeir Hansen

Vitjing frå fylkesadministrasjonen i Vestland fylke.

08. oktober 2021

Fylkesdirektør Rune Haugsdal og Avdelingsleiar Opplæring og kompetanse Bjørn Lyngdal vitja Måløy vidaregåande Skule på torsdag 7. oktober.

Illustrasjonsbilde RASkurs

Nytt kurs i resirkulerande akvakultursystem (RAS)

07. oktober 2021

Etter svært god oppslutting om det nyleg haldne RAS kurset ved Måløy vidaregåande skule, er det no klart for eit nytt kurs.

MVS front 1

Ledig vikariat inntil 100% som lærar i engelsk

Måløy vidaregåande skule har snarleg behov for vikar i engelsk

Illustrasjonsbilde

Då er det endeleg klart for ny båt til skulen etter at fylket har tildelt kontrakt for bygging av ny Skulebas.

09. juli 2021

Ein gledas dag for tilsette og elevar innan dei maritime og marine linene ved skulen.

Illustrasjonsbilde

Informasjonsside om koronaviruset i Vestland fylke

Siste nytt, råd og informasjon om koronaviruset, som er relevant for innbyggarar, elevar og tilsette i Vestland.

Illustrasjonsbilde

Endring i bussruter om morgonen

31. august 2021

Skyss/Kringom innstiller bussrute.

Samling i Samfunnshallen 1024

Godt frammøte til skulestart

Mandag møttes nye og gamle elevar i Samfunnshallen før å starte det nye skuleåret

Valurne

Skulevalet 2021

01. september 2021

Det vart i dag gjennomførd skuleval ved Måløy vgs.

Skuleanlegget

Foreldremøte for Vg2 klassane

Tysdag 14. september byr Måløy vidaregåande skule inn til foreldremøte kl. 18.00 for Vg2 klassene ved skulen.