Fullsett Auditorium

Open kveld ved Måløy Vidaregåande skule

21. januar 2020

Måløy vidaregåande skule hadde open kveld for å informere om studietilbodet for skuleåret 2020/2021. Trass synnakuling og regn av det vassrette slaget, vart auditoriet på maritim avdeling fylt til bristepunktet.

Framflyt 1024 m ramme

Framflytkonferansen 2020 i rute

21. januar 2020

Det er meldt at det er stor pågang av besøkande i år, og arrangørane ser fram til tysdag 28.januar med stor forventing.

Maritim avdeling på Tennebø

Frukostmøte

11. januar 2020

Avdeling for Opplæring og kompetanse i Vestland fylkeskommune inviterer til frukostmøte på Måløy Vidaregåande Skule, Maritim avdeling.

Illustrasjonsbilde

Nytt utdanningsprogram ved Måløy Vidaregåande skule frå hausten 2020.

07. januar 2020

Frå og med skuleåret 2020/2021 vert det starta opp eit nytt utdanningsprogram ved Måløy Vidaregåande Skule, VG1  Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Opplæringa vil bli gjennomført i tett samarbeid med næringslivet.

Maritim avdeling, Måløy Vidaregåande Skule

Invitasjon til open kveld ved Måløy Vidaregåande Skule 20. januar

13. januar 2020

I samband med at ein skal til med innsøking til vidaregåande opplæring frå hausten 2020, inviterer Måløy Vidaregåande Skule til ei orientering om utdanningstilbodet ved skulen.

Markeinga i Nordfjordhallen

Markering av Vestland fylkeskommune.

09. januar 2020

Torsdag føre lunsj var det felles markering av den nye Vestland fylkeskommune på alle lokasjonar der fylket er representerte.

Ny logo MVS 2020

Markering av ny fylkeskommune

07. januar 2020

Torsdag 9.januar vil dei fylkeskommunale institusjonane gjennom eit felles opplegg, markere at ein no har fått ny eigar gjennom Vestland fylkeskommune.

Skodespelarane

Teaterframsyning på biblioteket

02. januar 2020

I samarbeid med Vågsøy folkebibliotek hadde VG 2 Barne- og ungdomsarbeidarfagsklassa invitert 30 barn frå barnehagar i Vågsøy til biblioteket før jul.

At det gjekk godt til slutt, var vel ikkje uventa..

Juleavslutninga Måløy Vidaregåande skule

20. desember 2019

«Same procedure as last year» med ein liten vri

Med liv og lyst

Aktivitetsdag 2019

18. desember 2019

Torsdag 12. desember var det aktivitetsdag i Nordfjordhallen.