Fordøyelsessystemet

Fordøyelsessystemet Foto: Anne Strømsnes

Naturfag på ein ny måte

1 STA har tolka fordøyingssystemet på ein ny måte.

Slik ser fordøyelsessystemet ut når det er laga av natur eller ting elevane finn i naturen. Elevane i 1STA fikk i oppgåve i faget naturfag å vise kva dei hadde lært om fordøyelsessystemet ved å gå ut og plukke ting slik at dei kunne skape og forklare dette organsystemet. Dei tre beste produkta blei premierte.

Elevane brukte det dei hadde lært på oppfinnsame måtar då dei jobba med oppgåva. Som du kan sjå her resulterte det i alt frå kunstnarlege, kreative, ryddige, fine og spennande bilde. «Som lærar var det kjekt å sjå korleis elevane samarbeidde og måten dei gjekk fullt inn i arbeidet på», seier praksislærar Arne Åsebø. Og kva syntest elevane? «Det var ein kjempekjekk måte å repetere på!», seier Amalie  K. Dalelv i 1STA.

Her er eit lite utval av bilda som vart laga.

For 10.jpg

For 11.jpg