Samling i Samfunnshallen 1024

Godt frammøte til skulestart

Mandag møttes nye og gamle elevar i Samfunnshallen før å starte det nye skuleåret

Galleri

Avdelingsleiar Anita Hoddevik
Varaordførar i Kinn, Sissel Kongsvik
Ivan Smilovski frå Kinn Musikkskule

Mandag morning møttes omlag 360 nye og gamle elevar til skulestart ved Måløy Vidaregåande Skule. Forsamlinga vart ønskt velkommen av Avdelingsleiar Anita Hoddevik på vegne av skulen og dei tilsette. I tala si minna ho dei frammøtte om at pandemien framleis ikkje er over, men at det unekteleg er godt å kunne møtast på vanleg måte. Etter oppslag om både einsamheit og isolasjon så langt under pandemien, hadde ho ei sterk oppfordring til alle om å følgje smittevernreglane og å vise omsorg for, og ta vare på, kvarandre slik at vi no får ein god start på skuleåret for alle.

Varaordførar Sissel Kongsvik helste frå Kinn kommune, og Ivan Smilovski frå Kinn Kulturskule stod for det kulturelle innslaget.

Etterpå vart leiargruppa og kontaktlærarane presentert, og kontaktlærarane tok sine klasser med til sine basisrom for å starte skuleåret.