Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde Foto: Rikke Runderheim

Eldredagen 2018 vel i hamn

Som tidlegare år gjennomførde 3STA og 2BUA eldredag i kantina den 6.juni. Heimesida har fått dette frå arrangørane.

Elevene ved 3STA og BUA på Måløy videregående skole fikset til lokalet med mat, godt humør, sang og quiz. I år møtte omkring 50 gjester på grunn av at planleggingen startet sent og invitasjonen kom ut tett inntil begivenheten. Elevene satt på bord sammen med de eldre, og konkurranseinstinktet kom virkelig til syne da quizen var fullt i gang.

Det var kjekt å se at så mange engasjerte seg for å skape god stemning og gi et godt inntrykk til hverandre. Karoline Kvalheim Myre vartet opp gjestene med to låter. I avslutningen sang alle elevene «Vestlandet» som et kor, og de eldre klappet høyt, det var selve høydepunktet i eldredagen. Elevene stilte selv opp med privatbiler og fikset transport fram og tilbake fra skolen, og det ble servert smørbrød, sveler og kaker.

Samtaler om alle mulige slags ting og hendelser ble fortalt vegg i vegg, de unge lyttet og de eldre snakket. Vi lærte mye fra hverandre, og vi synes det er viktig at denne tradisjonsrike dagen blir ivaretatt de kommende årene. Takk til alle som bidro til å arrangere denne viktige dagen, og takk til de som møtte opp og skapte en fin dag for oss på Måløy videregående skole.