Johanne og Julie framfor Ibsenhuset i Skien

Johanne og Julie framfor Ibsenhuset i Skien Foto: Ida Gangeskar

Resultat frå skule-NM innan Helsefagarbeidarfaget

Heiderleg plassering for elevane Johanne og Julie

Elevene Johanne og Julie i 2 YSK-Helse deltok 18 april i skule-NM i helsearbeiderfaget i Skien. Dette etter å ha kvalifisert seg med seier fylkesmesterskapet i helsearbeiderfaget i Sogn og Fjordane, med god støtte fra Helene og Birgitte som spilte pasienter. Resten av elevane og lærarane Ida og Elvida var med som heiagjeng til Skien. Deltakerane hadde eit godt fagleg fokus og arbeidde målretta med oppgåva på turen. Det har vore ein sosial og lærerik tur som har gitt mykje god inspirasjon til eksamen og skapt gode faglege refleksjonar og diskusjonar mellom elevane og lærarane.

Diverre vart det ikkje pallplass i år, men både elevar og lærarar er godt nøgde med innsats og læringsutbyte frå denne landsdekkande konkurransen.

Her er nokre bilder frå turen: